Puterea rugăciunii – Paul Burdeț

Nu există nici o putere asupra ispitei, nici biruință asupra păcatului fără a petrece timp cu Dumnezeu în rugăciune . Montgomery, un om mare al rugăciunii spunea că  rugăciunea este respirația vitală a creștinului. Aerul nativ al creștinului. Parola lui de la porțile morții. Creștinul intră în cer cu rugăciune.

Rugăciunea ar trebui să fie prima noastră opțiune, mai degrabă decât efortul final. Când probleme vin, aleargă la Dumnezeu în rugăciune. Dacă te simți obosit și împovărat, roagă-te. Când viața este plină de bucurie, laudă-L pe Dumnezeu pentru bunătatea Sa prin rugăciune.

Moise s-a rugat, iar apa a curs dintr-o stâncă. Iosua s-a rugat, iar soarele s-a oprit. Ana s-a rugat, iar Dumnezeu i-a dat un fiu.

David s-a rugat, Goliat a căzut. Ilie s-a rugat și s-a coborât foc din cer. Daniel s-a rugat, iar Dumnezeu a închis gura leilor. Isus s-a rugat, iar 5.000 de persoane au fost hrănite și mulțumite cu masa unui băiețel.

Când Isus s-a rugat în Ghetsimani, demonii s-au zguduit de groază. Puterea nemărginită a cerului e a noastră atunci când ne rugăm și supunem voința noastră planului Său perfect.

Ești descurajat? Roagă-te! Te simți învins de păcat? Roagă-te! Ești în suferință? Roagă-te! Ești disprețuit? Roagă-te! Soarta vieții apasă? Roagă-te! Nevoile tale pot fi îndeplinite prin rugăciune!

Dumnezeu nu este determinat de păcat sau de circumstanțe dificile. Rugăciunea este calea pe care El o folosește pentru a restabili sufletul tău și de a te pregăti să trăiești viața pe care El ți-a dat-o.

Roagă-te, știind că atunci când te apropii de El, El se va apropia de tine.

Paul Burdeț