Rugăciune în noapte – Mario Bîc

Psalmul 84: 2 – ,,Sufletul meu suspină şi tânjeşte de dor după curţile Domnului, inima şi carnea mea strigă către Dumnezeul cel Viu!”

…Strigă lacrimile în locul meu după Tine. Ridic mâinile spre cer și trupul tânjește după Tine. Te cheamă glasul nerostit al lăuntrului meu care dorește o altfel de viață. O viață fără păcat. O viață fără răutate și nelegiuire. O viață sfântă ca a Ta, cu o inimă curată și o trăire exemplară.

M-am săturat de o lume care piere. Astâmpără-mi setea sufletului și nevoia inimii, Doamne. Nu mai pot fără Tine. Nu mai vreau să plec de lângă Tine, Isuse. Mi-e dor de Tine. Mi-e dor să-Ți văd Fața, Isuse. Acea față care când mă uit la ea, mă golește de rușine și mă umple de bucurie.

O pace care întrece orice pricepere vine dinspre Tine, scump Isus. N-am să înțeleg niciodată de ce mă iubești așa de mult. De ce împarți pacea sfântă cu păcătosul. N-am să înțeleg niciodată de ce Tu, Creatorul a toate, văzute și nevăzute, Ți-ai dat viața pentru o asemenea ființă ca mine, trecătoare și muritoare.

Îți mulțumesc. Îți mulțumesc că am și eu parte de mântuire!

Vai de mine, păcătosul. Mi-e scârbă de haina mea mânjită și vreau să mă pocăiesc.

Ai milă de mine… Ai milă de viața mea, Doamne. Fă-mă să urăsc păcatul. Ajută-mă să mă rededic Ție… Să Te caut. Să Te laud. Să Te iubesc!

Iar după toate acestea, înviorează-mi sufletul și umple-mă cu Duhul Tău Cel Sfânt.

Domnul meu și Dumnezeul meu… vino și du-mă mai aproape, căci mi-e dor de Tine…

Mario Bîc